Két csodálatos energia

Piramis életerő-energia

A piramis körül, pozitív irányban forgó (az óra járásával megegyező irányban) energiaoszlop képződik. Ezért van az, hogy sokan a székük alá helyezik a piramist; sok bioenergetikus ilyen energiaoszlopba ülteti kezeléskor kliensét, sok masszőr ilyen energiaoszlopot helyez el a masszázspad alá.

Sajnos, ennek az a hátránya, hogy igen vékonyka az oszlop. Mindössze a piramis átmérőjével megegyező szélességű. Igencsak helyhez köti használóját, ha ebben az energiában akar maradni.

De ezekre a problémákra is van egy egyszerű megoldás!

A lentebb látható, furcsa formájú, mesterséges energiaforrást a piramis-kutató Flanagan alkotta meg. Mintha a csúcsával szembefordított két piramis lenne. Ez a forma létrehozza és ötvözi a sugárzó torziós teret és a piramis energiáját. Ráadásul az energiamezőt nem henger alakú oszlopként, hanem fentről lefelé, tölcsér formában szórja szét! Felfüggesztve akár az egész szobát is lefedheti az energiája!

A piramison belül, kívül, élein, csúcsain, és körülötte különböző energiaminőségek találhatóak.

Mit szólnál, ha naponta „zuhanyozhatnál” ilyen csodálatos energia-örvényben?

Vidd be a piramis különleges regeneráló energiáját saját lakásodba!

De várj, mert itt még nincs vége!

Orgon – életépítő energia információja

A piramis energiát felerősítettem és hozzákapcsoltam az Orgon energia (életépítő-energia) információját.

Az Orgon energiát Wilhelm Reich fedezte fel. Észrevette, hogy az élő szerves anyagokból valami folyamatosan termelődik és távozik. Ezt nevezte el Orgonnak. Ez az energia teszi lehetővé a biogenezist, avagy a biológiai élet teremtési energiáját, a bionok előállítását.

Pótolja a szervezet energiahiányát, az öngyógyítási folyamatokat felerősíti.

Most már csak az a kérdés marad, hogy az Orgon miként kerül bele a piramisba?

Arról talán már hallottál, hogy a gondolatokat, információkat felveszi a víz és programként hordozza. Ugyanígy lehet programozni gyertyát, kristályt, sőt:

Egy Japán kutató Masaru Emoto vízkristály fényképeivel tudományosan is bizonyította, hogy a szuggessziós programozások, valamint a rajzolt és a leírt szimbólumok valóban rögzülnek, tárolódnak a vízben. Ez nem csak hit, hanem tényleg ott van és működik. Egy ilyen programozás elvégzése, egy szimbólum „életre keltése”, ezen állapot tartós rögzítése, levédése bármelyik parapszichológus számára „gyerekjáték”.

Ezeket a programokat és az „Univerzummal” való kapcsolatot a PiramidO-n levő hegyikristály hordozza. Így még egy csodálatos hatásban részesülhetsz, mert a gyógyító kristály rezgése is hozzáadódik a PiramidO energiájához! Ez ám a bónusz ajándék számodra!

Ezek a fenti hatások lettek összekapcsolva a PiramidO – „energetikai terapeutában”.

Azaz röviden: Az Orgon életépítő energia információja lett összekapcsolva a gyógyító kristályon keresztül a piramis energiájával.

Szerinted mindezeknek mi lett a következménye? Mit tippelsz?

Elárulom! Egy rendkívül erőteljes és hatékony energiamező jött létre. Mindezt 3 éven keresztül garantáltan biztosítja a PiramidO!

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal is. Köszönjük!
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •