RÓLUNK

ROLUNK

Van, amikor a Ma&Mi vagyunk, van, amikor nem.

De amikor nem, akkor is Mi vagyunk Ma.

Hát ennyi és nem több.

Ha többre vagy kíváncsi, tekints Önmagadba, ott megtalálsz.

Ott vagyunk benned, ahogy Te is itt vagy Bennünk.
De ha ragaszkodsz a címkézésekhez, hívhatsz minket Majának és Mikinek, vagy Mariannának és Miklósnak, vagy szólíthatsz bárhogy, ahogy szeretnéd.

Ha hozzánk intézed, figyelni fogunk rád!

Mert egyek vagyunk!

Kapcsolat:

Ha kérdésed van,valami nem egészen érthető, vagy csak egyszerűen szeretnél beszélgetni velünk, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Gondolj ránk, (a telepátia gyorsasága lenyűgöző, viszont még gyakorolnunk kell egy kicsit), vagy küldj postagalambot, (tetőtéri lakás, ez is azért kivitelezhető), vagy egyszerűen írj emailt, és ha nem a spamba kerül, akkor mihamar válaszolunk leveledre.

Szerintem ez utóbbi a leggyorsabb és legmegbízhatóbb… egyenlőre.

Email címünk:

mamegmi@gmail.com

Kicsit komolyabban:

Németh Miklós: Parapszichológus, gyógymasszőr

Kuminka Marianna: Természetgyógyász, facilitátor

Keress minket a facebookon is!

NŐI KOZMIKUS SZÉPSÉG csoport

és az

ÜZENET TÁRSASJÁTÉK KÖZÖSSÉGE

TESTI-LELKI MEGÚJULÁS

Vidám, boldogsággal teli szép napot kívánunk:

Maja és Miklós

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal is. Köszönjük!
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments

 1. Ma és Mi!
  Daróczy Eszter vagyok, hamarosan 54 éves és egyedülálló immár 8 véve. Már nagyon fáradt vagyok ettől. Tudom, hogy nekem kell változtatni tudom hogy én nem lépek meg valamit amitől ez a helyzet nem változik, bármennyiszer kérem, bármennyit imádkozom egy társért. Sajnos nem látom mit kell tennem, lehet hogy eltűnt, nem hiszek a létező kozmikus szépségemben. Hamarosan 54 éves Leszek.
  Egy ideje kapom a hírleveleiteket, idáig tartogattam a női szépség sorozat olvasását. Most haladok vele. A sorozatban említett online tanfolyam milyen időközönként indul? Van ilyen vagy bármikor meg lehet kérni az anyagot, lehet jelentkezni a tanfolyamra?
  Köszönöm szépen!
  Eszter

  • Kedves Eszter!
   Igen bármikor kérheted a Szépség on-line tanfolyamot. 21 héten keresztül kapod az email fiókodba, amit otthon a saját tempódban, akaratod és kívánságod szerint végezhetsz. Természetesen segítek, elérhetőségemet megadva. Nem kell mást tenned, mint kitölteni a jelentkezési lapot és befizetni a kért összeget.
   Itt tudsz jelentkezni: http://testilelkimegujulas.hu/noi-szepseg
   A kozmikus szépség mindenkiben ott rejlik, még hinned sem kell, inkább elő kéne hívnod önmagadból. Csodálatos korban vagy, szerintem az 50-es évek a legszebbek.(én is az vagyok! 🙂 )
   A változást viszont csak saját magad tudod megtenni nem kell hirtelen, hanem lépésről-lépésre. És ahogy a külvilág is fogja ezt érzékelni és kezd sok jó és pozitív dolog történni veled, egyre jobban fogod élvezni ezt a nagy kalandot!
   Vágj bele, ne késlekedj, és tartozz közénk, csináld Te is úgy, ahogy senki más! 🙂
   Szeretettel: Maja

Comments are closed.