Szépség – páva

A Női kozmikus szépség logója egy páva!

Miért?

A páva tudja a leg szimbolikusan kifejezni a kozmikus szépséget.

A női szépség egy energia, amelyet tudatosan, vagy ösztönösen használva nőiességed és szépséged szolgálatában áll. Ez az energia mindig veled van, benned lakozik. Ha engeded, hogy testeden keresztül átáramolhasson, minden napod szépséggel teli varázslatos lesz, tele meglepetésekkel.

De teheted ezt másképp is. Össze is gyűjtheted, és pár perc leforgása alatt az aurádon keresztül kiáraszthatod a világ felé. Ezt teszi a páva is. Figyeld meg, miként borzolja fel tollait és mutatja meg szépségét. (Kattints a képre!)

“Látom a lelked rezdüléseit. Tisztán szól dalod, összekapcsolódom veled…” Mátyás Anita: Porszem meséi

És ha mindezt még feltöltöd szeretettel, nem lesz előtted akadály!

Minden élő: ember- állat – növény egyaránt meghajol e két energia előtt. Mert a szépség és a szeretet, tiszteletet és alázatot teremt magának.

Egy kedves barátnőm, Manita meséjét szeretném most neked átadni, kérlek úgy olvasd, hogy közben kinyitod szíved, és fogadd be azt az energiát ami a sorok mögött lakozik:

Egyszer volt, hol nem volt…

Egyszer a csodaszép páva szomorúan nézegette pompázatos tollait az örök élet vizében. 

– Hát te miért szomorkodsz? – kérdezte a Teremtő és leült mellé.

– Csodálatos pávaszemeimmel elvarázsolok mindenkit, de ha megszólalok, a rikácsoló hangomtól megriad mindenki és elmenekül.

–  Tollaidon a Nap és Hold van, minden szeme egy-egy csillag az égen. A világ minden színét neked adtam azért, hogy megszólaltasd – mondta a Teremtő.

 Nem az számít, hogy más milyennek hallja, hanem az, hogy ugyanolyan fenséges legyen szavad mint a szíved szeretete. Mutasd mindig a lelked a szavaiddal és akkor senki nem fog elmenekülni, bármilyen kappanhangnak hallatszik. Minden hang a lelked tiszta hangja legyen.

A páva így is tett. Lelkéből szólja a szót azóta. Aki hallja a lelkét dalolni, az ha beteg meggyógyul, ha öreg megfiatalodik és ha csúnyának érzi magát megszépül.

 

Manita csodaszép mesekönyvét itt találhatod:

Porszem meséi

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal is. Köszönjük!
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Posted in Női szépség.