Tudomány

Akkor egy pincuri tudomány:

Nem is oly rég, még úgy képzeltük el, hogy van legparányibb anyagi részecske, amiből a fizikai anyag és az egész világmindenségünk felépül. Úgy véltük, hogy ez az egy és oszthatatlan anyagparány az atom. Idővel rájöttünk, hogy az atom is tovább bontható atommagra és a körülötte levő elektronokra. Majd az atommagot is sikerült protonra és neutronra szétválasztani. Aztán rájöttünk, hogy ezek is még parányibb elementáris részecskékből, pl. quarkokból, tevődnek össze. {Addig kerestük a legparányibb részecskét, amíg egyszer csak eltűnt az anyag. Nem maradt más, mint energiahullám, frekvencia.} Rájöttünk, hogy a klasszikus értelemben vett anyag valójában nem is létezik. Ez csak a mi érzéki csalódásunk. Az anyag nem más, mint a rezgéshullámok találkozásainak csomópontjai.

A világon minden (beleértve magunkat is) ezekből a rezgéshullámokból, avagy energiából épül fel. Csodálatos világunkban körülnézve, számtalan példában felfedezheted ennek „látható” bizonyítékait. Itt van mindjárt egy, amit akár ki is próbálhatsz:

Mi történik, ha egy sötét, fény nélküli pincében elültetsz virágládában egy datolya magot?

Lesz belőle pálmafa? Hoz termést? Persze hogy nem, de miért nem?

A válasz kézenfekvő. Mert nem kap fényt.

Hiába öntözöd naponta.

Hiába a legtermőképesebb táptalaj.

Hiába a csodás növénynövesztő szerek.

Hiába énekelsz neki („Csiga-biga, gyere ki!”), vagy hiába játszol neki Bach szimfóniákat.

Ha nem kap fényt, tehát energiát, akkor kibújik a földből és mindössze nyamvadt valami marad, míg el nem pusztul. A magban tárolt energia ennyire képes, ennyire elegendő.

Ezért van, hogy az esőerdőkben az a fa, amelyik nem kap elég fényt, nem nő meg. Elpusztul, vagy csökevényes bokor marad belőle.

Ez is jól mutatja, hogy energiából van minden. Persze ezt már a modern kutatási eredmények is bizonyították.

Mi történik, ha ugyanezt a datolyamagot a kertben levő virágládában ülteted el?

Akkor természetesen felcseperedik és zamatos terméshozó pálmafává növi ki magát.
Itt álljunk meg egy pillanatra, mert itt van a kutya elásva! Ez az a jelenség, ami igazán izgalmas felismeréshez vezet!

Azt a fizikából már tudjuk, hogy a fény van, amikor részecske és van, amikor hullám minőségi jellemzőkkel bír. Egy bizonyos frekvenciatartományban levő rezgés. Avagy másként fogalmazva: energia.

A fentiekből arra a roppant izgalmas következtetésre jutunk, hogy az energiahullámban levő információ hozza létre a pálmafát. Hiszen se a földjében, se a vízben nincs élet. Nincsenek benne sejtek, fehérjék, enzimek, vitaminok stb., amiből a fa felépül. Ráadásul, ha a fából kipréseljük a vizet, akkor is nagyobb tömege marad, mint az a virágföld, amibe el van ültetve.

Akkor mi másból jöhetett létre a fa, mint az anyag nélküli fényenergiából?

Hogy a frekvenciahullám, avagy az energia milyen hatást fejtsen ki, azt a hozzá kapcsolódó információ határozza meg. Az ember tudatosan is tud kisugározni magából energiát és információt. Ezen alapulnak a tárgy-programozási és „kézrátétes” energiagyógyítási technikák.

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal is. Köszönjük!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •